Sanseligt nærvær

Søndag d. 19. november 2017 kl. 12-14.30 hos Titali Yoga, Randers. FULDT BOOKET

Nærvær, nydelse og sansning er temaerne for denne worskhop. Gennem din krop og dine sanser kan du åbne for nærværet og åbne døren til nuet. Det er i nuet at livet sker.

Vi starter med at vække din lugtesans med rene æteriske olier. Blide, bløde yogabevægelser, der guider dig fra hovedet og ned i kroppen, vækker din krops- og følesans. Vi skal lave en blanding af mindful flow yoga med åndedrættet som link mellem bevægelserne, så du kommer til stede i din krop, vender blikket indad og genskaber kontakten til dit hjerte og din kerne, og stille, meditative yin yoga øvelser, hvor vi arbejder i slow motion med bindevæv og meridianer, kroppens energibaner, for at åbne og heale blokerede områder af din krop og genskabe flow. Med lukkede øjne vækker vi din synssans og det du ser for dit indre øje. Din høresans bliver vækket af smuk, stille baggrundsmusik og vi slutter med lidt godt til ganen, der vækker din smagssans:)

Vi afrunder workshoppen med mindfulness meditation og guidet yoga nidra, en dyb afspænding, der bringer dig ind i en meditativ tilstand og i kontakt med din sjette sans, din intuition.

Forvent at gå fra workshoppen med mere nærvær, dyb indre ro i krop og sjæl, og nærværsøvelser, du kan bruge i din hverdag.

Alle kan være med uanset erfaring med yoga.

Annes yoga workshop gav mig ro indvendig, så jeg kunne mærke mig selv. Det summende tankemylder, jeg ofte har kørende i hovedet blev stille og for første gang i meget lang tid kunne jeg mærke min krop igen.
— Lene Vesterager
Anne, du er utrolig nærværende og tillidsfuld, har en utrolig dejlig stemme og er super god til at guide os i øvelserne. Det har givet mig mere ro i kroppen, som jeg vil tage med mig hjem. Tak fordi jeg har lært dig at kende og indviet i din yoga. Det vil jeg nyde længe.’
— Dorthe Nygaard