anne-goncalves-yoga.png

Yin Yoga Nidra / Køge / 13. oktober 2018

Ro, healing og mere flow til krop, sind og sjæl.

På denne workshop er der fokus på at slappe dybt af i krop og sind og åbne op for stagneret energi, både fysisk og mentalt, så du får en følelse af ro, frihed og flow. Det gør vi med embodied yin yoga, hvor vi arbejder med forbindelsen m. krop, sind og sjæl med somatisk meditation og plads til bløde bevægelser og frihed i stillingerne... og yoga nidra, yogiens søvn, en guidet meditation med fokus på kroppen og visualiseringer.


yoga-mod-stress-uddannelse.jpg

UDSOLGT: Yoga mod stress uddannelsen / København / sept-nov. 2018

FULDT BOOKET. En 100-timers uddannelse for dig, der ønsker at hjælpe andre med blive stressen kvit med de bedste redskaber fra yogaens verden. Yoga er en anerkendt og veldokumenteret metode i behandling og forebyggelse af stress. På denne uddannelse for du grundigt indblik i de forskellige stresstyper, med udgangspunkt i Ayurveda, samt lærer pranayama, yogaøvelser og yoga nidra til at reducere stress.


anne-goncalves-yoga.jpg

UDSOLGT: Yin Yoga Nidra / Varde / 15. december 2018

På denne workshop vil du opleve 'embodied yin', hvor vi arbejder meget med forbindelsen m. krop, sind og sjæl med somatisk meditation og plads til bløde bevægelser og frihed i stillingerne... Der er fokus på at slappe dybt af i krop og sind og åbne op for stagneret energi, både fysisk, mentalt og emotionelt, så du får en følelse af ro, frihed og flow. Vi runder af med yoga nidra, yogiens søvn, en guidet meditation med fokus på kroppen og visualiseringer, som giver en helt unik oplevelse og mulighed for at slappe af på dybt plan.


anne-goncalves-yoga.jpg

Yin Yoga Nidra / Randers / 26. januar 2019

Ro, healing og mere flow til krop, sind og sjæl. På denne workshop vil du opleve 'embodied yin' og arbejde med din forbindelse ml. krop, sind og sjæl med somatisk meditation og plads til bløde bevægelser i stillingerne... Få åbnet op for stagneret energi, både fysisk, mentalt og emotionelt, så du får en følelse af ro, frihed og flow. Sammen med yoga nidra giver det dig en helt unik oplevelse og mulighed for at slappe af på dybt plan. Lørdag d. 26. januar 2019, kl. 10:30 - 13:00.


yoga-mod-stress-uddannelse.jpg

Yoga mod stress uddannelsen / København / febr-marts 2019

En 100-timers uddannelse for dig, der ønsker at hjælpe andre med blive stressen kvit med de bedste redskaber fra yogaens verden. Yoga er en anerkendt og veldokumenteret metode i behandling og forebyggelse af stress. På denne uddannelse for du grundigt indblik i de forskellige stresstyper, med udgangspunkt i Ayurveda, samt lærer pranayama, yogaøvelser og yoga nidra til at reducere stress.