Bali Bliss Yoga retreat d. 3-10. nov. 2018

Kom med til Gudernes ø Bali og forkæl dig selv med yoga, massage og økologisk mad i de smukkeste omgivelser

Dette yoga retreat vil give dig en oplevelse for livet, med tid til fordybelse og stilhed eller oplevelsesture rundt på denne unikke Indonsiske ø.

Bali er et magisk, frodigt paradis med grønne rismarker, frodig jungle, vulkaner og er kendt for sin kunst og kultur.

Der er en særlig spirituel atmosfære på øen – uanset om du besøger i et af de tusindvis af templer eller oplever balineserne, der begynder deres dag med at lægge smukke blomster og offergaver ud til guderne.

bali-yogaferie-yoga-rejse.jpg

Yoga:

På dette yoga retreat skal vi lave en blanding af blid flow yoga og yin yoga, samt pranayama (åndedrætsøvelser) og yoga nidra (dyb afspænding). Det foregår i en skøn yoga shala ude i haven.

Morgenyogaen vil være et blidt flow, der vækker energien i kroppen, og eftermiddagsyogaen vil være mere beroligende og afslappende.

Alle er velkomne, om du er nybegynder eller har lavet yoga i mange år. Jeg anbefaler dog, at du har nogle erfaringer med yoga, så du kan få mest ud af yogatimerne. Har du spørgsmål til er du velkommen til at skrive til mig på anne@amame.dk

OBS: Vær opmærksom på at yogatimerne vil blive undervist på engelsk, med mulighed for dansk oversættelse.

Dagligt program:

8.00-9:30 Flow yoga og meditation
9:30 Brunch
Tid til at ligge ved poolen, gå til stranden, spa behandlinger eller sightseeing på øen. 16:30-18.30 Yin yoga og yoga nidra
19:00 Middag

På ankomstdagen lørdag d. 3. nov. er første yogatime kl. 16.30-18.30 og på afrejsedagen lørdag d. 10. nov. runder vi af med yoga kl. 8-9.30 og brunch inden vi tjekker ud.

 Billeder fra pinsen 2015

Hvor skal vi bo:

Vi skal bo på Desa Seni Village Resort på øens sydvestlige kyst. Dette sted emmer af afslappet luksus og vi skal bo i antikke og originale træhuse, som er blevet bragt til Bali fra øerne omkring i Indonesien og derefter restaureret. En unik chance for at opleve at bo i et hjem, der afspejler den indonesiske kultur og kulturarv.

Desa Seni Village Resort ligger kun en halv times kørsel fra lufthavnen og en times kørsel til øens kulturelle centrum Ubud – og 12 min. gåafstand fra stranden. Der er altså rig mulighed for nemt at tage på daglige sightseeing ture, eller du kan slappe af på stranden eller ved saltvandspoolen, booke massage og andre behandlinger på den holistiske spa eller nyde økologisk, frisk og sund mad på stedets egen restaurant – som dyrker 80% af råvarerne i deres egne haver.

bali-yoga-rejse-retreat.jpg

Holistisk spa

Stedets egen spa tilbyder traditionelle og holistiske behandlinger med inspiration fra Østen. Du kan fx vælge mellem traditionel Balinesisk massage, zoneterapi, aromaterapi, ansigtsbehandlinger m.m.

Du får 20% rabat på den normale pris for massage og andre wellness behandlinger, hvis du bestiller på forhånd. Du kan læse mere om spa behandlingerne her.

bali-rejse-yoga-retreat.jpg

Vejret:

Vejret på Bali i november er normalt behageligt og varmt med gennemsnitlige temperaturer omkring 27 grader.

Hvad kan du opleve på Bali:

Bali er en fantastisk smuk ø med tusindvis af templer, eksotiske strande, vandfald, bjerge, vulkaner og rismarker. Der er masser af muligheder for at snorkle eller dykke blandt koraller eller besøge de spændende butikker med lokalt håndværk i Ubud, kun en times kørsel fra hvor vi skal bo.
Personalet kan hjælpe dig med at organisere dagsture rundt omkring på øen.

bali-yoga-rejse-ferie-retreat.jpg

Priser & betingelser:

LAST MINUTE RABAT: SPAR 2000 KR! Rabatten er fratrukket priserne nedenfor

Tre-mandsværelse: 7.990 DKK

Dobbeltværelse: 8.990 DKK

Enkeltværelse: 12.990 DKK

 

Inkluderet i prisen:

  • 7 overnatninger med luksusindkvartering på Desa Seni Village Resort.

  • 2 økologiske måltider om dagen – brunch og aftensmad.

  • daglige yoga sessioner

  • 20% rabat på den normale pris for massage og andre spabehandlinger, hvis du bestiller på forhånd.

Ønsker du ekstra overnatninger, fx hvis du ankommer dagen før eller ønsker at blive nogle ekstra dage på resortet, så kontakt anne@amame.dk, så kan jeg booke værelse til dig.

Bemærk venligst at hvis du rejser alene og vælger tre-mandsværelse, vil det være forudsat at der er andre, der booker det samme. Hvis vi ikke har to andre der bestiller et tre-mandsværelse, får du mulighed for at bestille et dobbeltværelse eller et enkeltværelse i stedet.

Din rejse til Bali

Du er selv ansvarlig for at organisere din egen rejse til Bali. Bering Rejser, som dette yoga retreat arrangeres i samarbejde med, kan være dig behjælpelig med flybillet.

Desa Seni, hvor vi skal bo, ligger omkring 30 min. kørsel fra Bali Ngurah Rai lufthavnen. Ankomst og afrejse transfer til og fra lufthavnen med en privat chauffør kan arrangeres mod et ekstra gebyr på 25 USD for en bil med op til 4 personer. Giv os besked når du booker, hvis du ønsker dette.

Generelle betingelser

Rejsen arrangeres i samarbejde med Bering Rejser ApS, som er registreret med nr. 2529 i Rejsegarantifonden. Rejsen er derfor omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Når du bestiller din plads til rejsen, skal du betale et depositum på 20% af den fulde pris. Dette depositum refunderes ikke. Det resterende beløb skal betales 60 dage før afrejse. For bookinger foretaget mindre end 60 dage før, skal hele beløbet betales straks ved reservation. Læs venligst vilkår og betingelser her.

Der tages forbehold for fejl og ændringer. Der kan forekomme ændringer i programmet og det er valgfrit hvor meget af undervisningen, du deltager i.

 

Udtalelser fra tidligere retreat deltagere:

'Anne er utrolig nærværende og tillidsfuld. Du har en utrolig dejlig stemme og er super god til at guide os i øvelserne.' – Dorthe Nygaard

'Du har en fantastisk stemme og udstråling, som gør at man kommer helt ned i gear.' – Birthe Andersen

'Anne er dejlig rolig og hendes stemme er blid og blød! Det smitter.' – Jannie

'Jeg syntes din undervisning er dejlig at være i. Det er meget beroligende, og du har en ro i dig selv, som du formår at give godt videre.' – Thorben Nørskov

'Du er nærværende og der er plads til alle og det får én til at slappe af. Jeg er kommet ned i tempo, er blevet gladere i låget – glad for at være blevet mødt, der hvor jeg er.' – Marie-Louise Pedersen

'Jeg er virkelig kommet ned i tempo. Du er yderst kompetent som underviser. Jeg har følt mig guidet og tryg hele vejen igennem. Du har en ro og lethed, som får mig til at tænke: Jamen, jeg gør da lige det som Anne siger, selvom jeg ikke troede, at jeg kunne!' – Lene Mortensen

'Super god fordeling af yoga, meditation og fritid.' – Liselotte Rørup

'Dejlig varierende yoga med vægt på mindfulness.' – Gitte Christiansen