FÅ PLADSER TILBAGE! Yoga retreat på Samsø d. 18-21. maj 2018

Det er 4. år jeg inviterer på yoga retreat i et af de dejligste retreat centre i landet! Helt herude hvor du ikke kan høre noget larm fra biler, kun fra vinden i træerne. Her er der masser af plads til fred, ro og fordybelse, lange gåture i den smukke natur og lave yoga i den smukke store yogasal.


UDSOLGT: Forårsretreat i de svenske skove d. 25-27. maj 2018

En weekend med blid yin yoga og nærende mad i rolige omgivelser midt i den smukke svenske natur. Sammen med Ida Hjort inviterer jeg på et hyggeligt forårsretreat i de svenske skove, kun 2 timers kørsel fra København.


1 PLADS TILBAGE! Yoga retreat i Portugal d. 9-14. juni 2018

6 dage med yin, yang og yoga nidra ved Atlanterhavskysten i Portugal. Et yoga retreat hvor vi udforsker yin og yang for at finde balance mellem de to, og oplever det smukke område ved Portugals vestkyst.


Yoga retreat på Samsø d. 2.-5. august 2018

4 dages retreat med dynamisk yang yoga og blid yin yoga i naturskønne omgivelser tæt ved vandet på Samsø. En forlænget weekend med yoga, hvor du kan få tanket op med indre fred og ro, der holder i flere måneder efter at du er kommet hjem:)


Bali Bliss Yoga retreat d. 3-10. nov. 2018

Kom med til Gudernes ø Bali og forkæl dig selv med yoga, massage og økologisk mad i de smukkeste omgivelser. Dette yoga retreat vil give dig en oplevelse for livet, med tid til fordybelse og stilhed eller oplevelsesture rundt på denne unikke Indonsiske ø.