Vil du høre mere om mine kommende yoga retreats? Skriv dig på listen her og vær blandt de første til at høre om nye retreats og mulighed for at booke med early bird rabat. JA TAK, JEG VIL GERNE HØRE MERE OM YOGA RETREATS.

FULDT BOOKET: Yoga retreat på Samsø d. 2.-5. august 2018

4 dages retreat med dynamisk yang yoga og blid yin yoga i naturskønne omgivelser tæt ved vandet på Samsø. En forlænget weekend med yoga, hvor du kan få tanket op med indre fred og ro, der holder i flere måneder efter at du er kommet hjem:)


FÅ PLADSER! Bali Bliss Yoga retreat d. 3-10. nov. 2018

SPAR 1000 Kr. hvis du booker inden d. 1. september! Kom med til Gudernes ø Bali og forkæl dig selv med yoga, massage og økologisk mad i de smukkeste omgivelser. Dette yoga retreat vil give dig en oplevelse for livet, med tid til fordybelse og stilhed eller oplevelsesture rundt på denne unikke Indonsiske ø. Få pladser tilbage!


Yoga retreat på Samsø d. 7-9. juni 2019

For 5. år i træk inviterer jeg på pinse yoga retreat i et af de dejligste retreat centre i landet! Her er masser af plads til fred, ro og fordybelse, lange gåture i den smukke natur og lave yoga i den smukke store yogasal. Alle mine tidligere retreats til Samsø har været udsolgt. Du er velkommen til at skrive dig op herunder og få besked, så snart du kan din booke.