Vil du høre mere om mine kommende yoga retreats? Skriv dig på listen her og vær blandt de første til at høre om nye retreats og mulighed for at booke med early bird rabat. JA TAK, JEG VIL GERNE HØRE MERE OM YOGA RETREATS.

UDSOLGT: Yoga retreat på Samsø d. 18-21. maj 2018

Det er 4. år jeg inviterer på yoga retreat i et af de dejligste retreat centre i landet! Helt herude hvor du ikke kan høre noget larm fra biler, kun fra vinden i træerne. Her er der masser af plads til fred, ro og fordybelse, lange gåture i den smukke natur og lave yoga i den smukke store yogasal.


UDSOLGT: Forårsretreat i de svenske skove d. 25-27. maj 2018

En weekend med blid yin yoga og nærende mad i rolige omgivelser midt i den smukke svenske natur. Sammen med Ida Hjort inviterer jeg på et hyggeligt forårsretreat i de svenske skove, kun 2 timers kørsel fra København.


1 PLADS TILBAGE! Yoga retreat i Portugal d. 9-14. juni 2018

6 dage med yin, yang og yoga nidra ved Atlanterhavskysten i Portugal. Et yoga retreat hvor vi udforsker yin og yang for at finde balance mellem de to, og oplever det smukke område ved Portugals vestkyst.


Yoga retreat på Samsø d. 2.-5. august 2018

4 dages retreat med dynamisk yang yoga og blid yin yoga i naturskønne omgivelser tæt ved vandet på Samsø. En forlænget weekend med yoga, hvor du kan få tanket op med indre fred og ro, der holder i flere måneder efter at du er kommet hjem:)


Bali Bliss Yoga retreat d. 3-10. nov. 2018

Kom med til Gudernes ø Bali og forkæl dig selv med yoga, massage og økologisk mad i de smukkeste omgivelser. Dette yoga retreat vil give dig en oplevelse for livet, med tid til fordybelse og stilhed eller oplevelsesture rundt på denne unikke Indonsiske ø.