Yin · Yang · Yoga Nidra retreat i Portugal

9-14. juni 2018

KUN 1 PLADS I DELT DOBBELTVÆRELSE TILBAGE!

Kom med på et yoga retreat hvor vi udforsker yin og yang for at finde balance mellem de to, og oplever det smukke område ved Portugals vestkyst.

Du får 6 dage med nydelse og nærvær, hvor vi starter dagen med yoga i et roligt flow med fokus på åndedrættet, derefter kan dagen nydes ved poolen i haven eller ved stranden. Om eftermiddagen laver vi blid yin yoga, hvor stillingerne holdes lidt længere, så du får mulighed for at løsne op for spændinger og dyb meditativ yoga nidra, så du kan (gen)finde din indre ro og åbne op for healing. 

 Praia Grande, stranden der ligger 7 min. gang fra vores hus

Indkvartering:

Vi skal bo en halv times kørsel fra Lissabon i et grønt område, der ligger lige ud til Atlanterhavet. Vi har vores villa helt for os selv, kun 5 min. gang fra Praia Grande, en af de dejligste strande på Portugals vestkyst. I husets have er der pool og en pavillion, hvor vi skal lave yoga. Der er yogamåtter og udstyr på stedet, og du er også velkommen til at tage din egen yogamåtte med.

yoga-retreat-portugal.jpg

Morgenmaden serveres i huset, til frokost laver vi sandwiches, som du kan nyde ved poolen eller tage med til stranden. Aftensmaden er for egen regning og her kan du vælge mellem en af flere restauranter og caféer i området, mange af dem med havudsigt og alle i gåafstand fra huset. En af vores absolutte favoritter er Bar do Fundo, som ligger lige på stranden. Her kan du hver aften nyde den smukkeste solnedgang over vandet.

StarpineYoga.jpg

I nærheden af det hus hvor vi skal bo, er byen Sintra, som pga. de mange historiske bygninger og slotte fra 1800-tallet, er på UNESCOs Verdensarvsliste. Der er masser af muligheder for gåture i området, så tag gerne dine gode vandresko med.


Program:

Lørdag d. 9. juni:
Ankomst i løbet af dagen.
16-17.30 Yin yoga & yoga nidra

Søn. d. 10–ons. d. 13. juni:
Kl. 8-9.30 Yoga
Kl. 9.30 Morgenmad
Kl. 16-17.30: Yin Yoga Nidra

Torsdag d. 14. juni:
Kl. 8-9.30 Yoga & Yoga nidra
Kl. 9.30 Morgenmad
Kl. 11: Afrejse
 
Der kan forekomme mindre ændringer i programmet.
 

Pris:

Dobbeltværelse: 5.990 DKKNU KUN 1 PLADS I DELT DOBBELTVÆRELSE TILBAGE!

Eneværelse: UDSOLGT

Depositum:
Depositum på 20% betales ved tilmelding.

Afbestillingsbetingelser:
Rejsen arrangeres i samarbejde med Bering Rejser ApS, som er registreret med nr. 2529 i Rejsegarantifonden. Rejsen er derfor omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Tilmeldingen er bindende og dit depositum gives ikke retur. Hvis du bliver forhindret, kan du give pladsen til en anden.  Afbestiller du senere end 60 dage før afrejse hæfter du for det fulde beløb. Læs betingelser her.

Inkl. i prisen:

 • 5 nætter i dobbeltværelse (delt med anden deltager)
 • Enkeltværelse mod tillæg på 1.500,00 kr. (Få pladser)
 • Morgenmad
 • Frokostmadpakke
 • 3 timers yoga og meditation hver dag

 
Ekskl. i prisen:

 • Flybillet fra Danmark til Lissabon t/r
 • Transport til/fra Lissabon lufthavn (kan arrangeres så du deler transport med andre rejsende)
 • Rejseforsikring
 • Aftensmad
 • Evt. udgifter til udflugter
   

For rejsende fra Danmark:

Opholdet inkl. kursus sælges af Bering Rejser ApS, som er registreret med nr. 2529 i Rejsegarantifonden. Opholdet er derfor omfattet af Rejsegarantifondens dækning. Bering Rejser kan hjælpe dig med at booke flybillet. Du kan flyve direkte fra København til Lissabon med TAP og Norwegian, og fra Billund kan du fx flyve med Lufthansa via Frankfurt til Lissabon.

sintra.jpg

Udtalelser fra tidligere deltagere:

“Alt var fantastisk. Det var et skønt, afslappet sted med en dejlig atmosfære. Undervisningen var fantastisk god og dynamisk... Jeg har mødt en masse søde mennesker og har lært at slappe af, både fysisk og psykisk.” Lisa
“Dejligt afslappende og rummeligt. Er fyldt med inspiration til at få mere yoga i livet” VW
“Dejligt retreat – jeg har fået ro og selvindsigt” Camilla
“Det var dejligt, at arbejde kroppen igennem og at der var så meget fokus på afspænding. Dejligt afslappet sted med god atmosfære.” Annette