Anne Goncalves Persondata & Cookie politik

For at følge den nye GDPR lovgivning, der træder i kraft d. 25. maj 2018 kan du herunder læse om de informationer der bliver indsamlet om dig som kunde, og hvordan de bruges, videregives og hvordan dine oplysninger beskyttes, når du bruger vores tjenester.

Når du som kunde handler med mig bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse, og kan kun tilgåes af enkelte medarbejdere, der håndterer informationen. Dine oplysninger bliver aldrig solgt til tredjepart.

Dataansvarlig
Anne Goncalves, Skindergade 15, 1159 København K

CVR: DK32184480
Telefon: 2390 1899
Mail: anne@amame.dk

Anne Goncalves indsamler oplysninger om dig på følgende måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv opgiver dine oplysninger i forbindelse med udfyldelse af formularer, tilmelding til nyhedsbrev og ved køb af produkter.

Cookies

En cookie er en lille fil, der lagres i din webbrowser, som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at bruge internettet, fordi mit website kan huske dine præferencer. Cookies kan fx huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer og jeg kan bruge cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Websitet bruger flg. cookies: Squarespace trafik- og aktivitetslog til både web og mobil for at se hvilke sider, der bliver besøgt, samt evt. log-in informationer og URL redirigering.

Anne Goncalves benytter Facebook pixel til oprettelse af brugerdefinerede målgrupper. Facebook deler ikke de hashkrypterede data med tredjeparter eller andre annoncører og vil slette de hashkrypterede data, så snart matchprocessen er færdig. Læs mere her

Tredjepart:

Anne Goncalves anvender følgende underleverandører: Squarespace, hjemmeside host, er omfattet af EU-US Privacy Shield; Stripe til betaling; Simplero til udsendelse af emails og håndtering af køb i min webshop. Anne Goncalves anvender ligeledes Google Analytics og Facebook/Instagram, som er omfattet af US-EU Privacy Shield.

Nyhedsbreve

Anne Goncalves benytter Simplero til at udsende nyhedsbreve.
 
For at kunne sende dig nyhedsbreve via email bliver du ved tilmelding bedt om følgende oplysninger: 

  • Dit fornavn
  • Din emailadresse  

Dine oplysninger bruges udelukkende til at sende nyhedsbreve fra Anne Goncalves og bliver lagret i min database hos Simplero. Der er dobbelt-optin til mit nyhedsbrev, dvs. at du skal bekræfte at du vil modtage mit nyhedsbrev. Jeg opbevarer emailadresser i Simplero, som overholder GDPR's retningslinier.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve ved at klikke på afmeld linket i bunden af hver email, du modtager fra mig.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med et køb

I forbindelse med dit køb af et produkt hos Anne Goncalves indtaster du en række personoplysninger. Disse er:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din emailadresse
  • Dine betalingsoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse og emailadresse bliver udleveret til Simplero og betalingssystemet Stripe, med henblik på betaling og levering af det produkt, du har købt. Ved køb i webshop bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse, og kan kun tilgås af enkelte medarbejdere, der håndterer ordren. Dine oplysninger ikke blive gemt, udover hvad der kræves for at opfylde de eksisterende lovkrav for bogføring og fakturering, medmindre du aktivt har tilmeldt dig mit nyhedsbrev. Jeg indhenter, anvender og opbevarer dine data for at kunne opfylde de eksisterende lovkrav i forbindelse med fakturering og bogføring. Jvf. bogføring- og regnskabsloven.

Dine rettigheder

Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig og du kan til enhver tid bede Anne Goncalves om at få oplyst og/eller slettet dine oplysninger ved at kontakte mig på anne@amame.dk

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her.

Hvis Anne Goncalves behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du til enhver tid ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet.