Mit ønske er, at inspirere dig til at finde dyb indre ro

Indre ro og balance har været meget vigtig for mig at trække på, da jeg selv har haft stress tæt inde på livet. Yoga, mindfulness og kærlig selvpleje var, for mig, nogle af de vigtigste redskaber til at få mig selv på ret køl igen. Den erfaring vil jeg gerne dele med dig.

Yogaen har været en stor del af min verden, siden jeg første gang stødte på det i 1999. For mig er det ikke vigtigt at kunne smække benene rundt om nakken, det handler mere om den indre rejse, om den ro, styrke og smidighed jeg opnår, ikke bare i kroppen, men også mentalt.

Jeg er certificeret yogalærer, mindfulness instruktør, life- og stresscoach og forfatter til bogen Yoga mod stress. I dag kombinerer jeg al min viden og arbejder med mennesker i en helhed; både krop, følelser og tanker.

Jeg har flere yogauddannelser bag mig og tager hvert år nye yogauddannelser og workshops for at udvikle mig og kunne give ny viden videre. Jeg er uddannet indenfor bl.a. yin yoga, yoga nidra, gravid yoga og astanga vinyasa. Igennem de sidste 15 år har jeg også studeret og praktiseret meditation og mindfulness.

Hvordan kan jeg hjælpe dig:

Læs mere om mine retreats, workshops eller gå til shoppen, hvor du kan købe min bog og online kurser.

I pressen:

Jeg har bl.a. medvirket i interviews, artikler og TV-indslag her:

TV2_Lorry.jpg