sanseligt-naervaer-yoga.jpg

Sanseligt nærvær yoga forløb / København / start 1. nov. 2017

På dette forløb træner vi nærvær med blide, bløde yogabevægelser, der guider dig fra hovedet og ned i kroppen, vækker din krops- og følesans. Vi skal lave rolige mindful flow yoga øvelser med åndedrættet som link mellem bevægelserne, mindfulness meditation og yoga nidra, dyb guidet afspænding. 5 onsdage fra kl. 19-20.30.


sanseligt-naervaer-yoga.jpg

FULDT BOOKET: Sanseligt nærvær workshop / Randers / 19. nov. 2017

Nærvær, nydelse og sansning er temaerne for denne worskhop. Gennem din krop og dine sanser kan du åbne for nærværet og åbne døren til nuet. Det er i nuet at livet sker. Forvent at gå fra workshoppen med mere nærvær, dyb indre ro i krop og sjæl, og nærværsøvelser, du kan bruge i din hverdag.


Yin Yoga Nidra forløb / København / 3. jan. 2018

Vi arbejder med at åbne kroppen med blide yin stræk, så livsenergien chi kan flyde frit, kan du opleve følelsen af lethed og healing både fysisk og mentalt, og afslutter hver gang med yoga nidra, som er en guidet, dyb afspænding, også kaldet 'yogiens søvn', og består bl.a. af kropsscanning, fokus på åndedrættet og visualiseringer. Udover ro og afspænding og mere energi kan du også få adgang til dybere lag af din underbevidsthed, og du vil opleve både mental ro og større klarhed.


anne-goncalves-small.jpg

Yoga mod stress workshop / Vejle / 3. marts 2018

Kroppen er god til at fortælle os, når der er noget galt, men jo mere stressede vi er, jo dårligere er vi til at mærke kroppens signaler. Når vi finder ind til stilheden og lærer at lytte til kroppen, kan vi forebygge meget stress og finde større ro og overskud i hverdagen. På denne workshop lærer du hvordan yoga kan hjælpe dig med at slippe stress og bevare ro i hverdagen.