anahata.jpg

FÅ PLADSER: ANAHATA – Yin Yoga Nidra workshop / Køge / 25. febr. 2018

Anahata er navnet på hjerte chakraet og er forbundet med medfølelse og kærlighed, både til dig selv og til andre. På denne workshop bliver du guidet ind i hjerteåbnende yin yoga stillinger, blide flows, intuitive bevægelser og kærlig-venligheds meditation og yoga nidra, med fokus på at åbne hjertet og aktivere hjerte chakraet, så du kan stå stærkere i dig selv og tage beslutninger fra hjertet.


anne-goncalves-small.jpg

FULDT BOOKET: Yoga mod stress workshop / Vejle / 3. marts 2018

Kroppen er god til at fortælle os, når der er noget galt, men jo mere stressede vi er, jo dårligere er vi til at mærke kroppens signaler. Når vi finder ind til stilheden og lærer at lytte til kroppen, kan vi forebygge meget stress og finde større ro og overskud i hverdagen. På denne workshop lærer du hvordan yoga kan hjælpe dig med at slippe stress og bevare ro i hverdagen.


Screen Shot 2018-01-08 at 17.10.38.png

Yin Yoga Nidra forløb / København / 4. april 2018

Åbn kroppen med blide yin stræk, så livsenergien chi kan flyde frit og du kan opleve følelsen af lethed og healing både fysisk og mentalt. Vi afslutter hver gang med yoga nidra, som er en guidet, dyb afspænding, også kaldet 'yogiens søvn', og består bl.a. af kropsscanning, fokus på åndedrættet og visualiseringer. Udover afspænding og mere energi kan du også få adgang til dybere lag af din underbevidsthed, og du vil opleve både mental ro og større klarhed.