Gratis yoga e-kursus til dig, der gerne vil nyde dig fri for stress – ja, det kan lade sig gøre:)

Kender du det? Din hverdag går stærkere end et Formula 1 ræs og før du kan nå at blinke, er endnu en dag gået! Børnene vokser for hurtigt, arbejdet stjæler alt for meget af din kostbare tid og kontakten til dig selv og din krop føles som en by i Rusland?

Måske oplever du ofte at sove dårligt, fordi tankerne holder en larmende fest i dit hoved? Eller det kan være at du oplever en uro i kroppen, og spændinger der ikke vil gå væk, uanset om du dyrker yoga, får massage eller virkelig synes, at du prøver at slappe af?

Så er du højst sandsynligt allerede faldet så meget i stressfælden, at du har svært ved at se, hvordan du får vendt skuden...

Det kan være, at du ikke engang rigtig er klar over at det er stress – men det er nu, du skal stoppe op og skifte gear, inden det er for sent.

Gør som over 2000 andre og få mit gratis online kursus

På dette gratis online kursus, vil jeg dele nogle gode og effektive redskaber med dig, så du kan skrue op for hverdagsroen og få en dagligdag med overskud, nærvær og nydelse.

Du får 5 emails, med skønne og effektive yoga- mindfulness- og åndedrætsøvelser, der afstresser og beroliger.

Og så får du også min meget populære lydfil med en 15-minutters guidet meditation, som bringer dig fra tankemylder og uro i kroppen til indre ro, overskud og lethed.

Her er hvad andre siger om den guidede meditation:

'Anne´s stemme er engleblid og sender mig altid ind i en meget afslappende væren' – Anja
'Anne har en fantastisk rolig og behagelig stemme' – Christina
'Du har bare sådan en dejlig og beroligende stemme' – Susannah

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og kom i gang med det samme. Herefter modtager du løbende nyheder om bl.a. yoga og mindfulness retreats, workshops, og masser af tips til hvordan du får mere ro ind i din hverdag. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.