1:1 Yoga / Coaching / Mindfulness

1:1 sessioner tilbydes igen fra efteråret 2017.

En session med fokus på dig. Jeg bruger værktøjer fra yogaens verden og guider dig til at finde ro. Når der er ro til at mærke dig selv, så kan du lade dig blive guidet af din intuition, din egen indre stemme, og få modet og styrken til at træffe de beslutninger og gå efter de mål, der bunder dybt i dit hjerte.

Jeg tror på, at vi har alle svarene inde i os selv. Men nogle gange støjer livet så meget, at vi ikke kan høre vores egen indre stemme. Derfor kan det være en stor hjælp, at have en med på sidelinien til at guide dig.

Der ligger en enorm power i at finde ro. Det kan transformere dig til at skrue op for livet og skrue ned for stressen. Få mere tillid, mere flow, mere handlekraft. Så du med denne indre styrke kan skabe det liv, du drømmer om.

Jeg kombinerer min viden og erfaringer fra mit arbejde som yogalærer, mindfulnessinstruktør og stresscoach og gør brug af alle disse redskaber i sessioner, der er tilpasset dit behov.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du er stressramt, eller bare gerne vil lære nogle redskaber til at få mere ro i dit liv. Du kan også booke en session med fokus på yoga, på at lære mindfulness, eller åndedrætsteknikker. Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere, så finder vi den bedste løsning til dig.

Lukket for tilmelding. 1:1 Yoga / coaching / mindfulness tilbydes igen fra efteråret 2017.

1:1 coaching & mindfulness sessioner foregår over telefon eller skype.

1:1 yoga sessioner foregår i København.

All private sessions can also be held in English.

En stor ros og tak til Anne for de redskaber hun har givet mig. Hendes rolige måde at være på, og hendes tilgang til at arbejde med både krop og psyke på én gang, har givet mig roen og overskuddet tilbage.
— Marie Pedersen
Anne har på en fantastisk måde, med sit blide forstående væsen, sin store faglighed og sit engagement ramt mig lige præcis der, hvor hun har kunne hjælpe mig bedst af med min stress - relativt hurtigt, konkret og med skønne praktiske værktøjer.
— Mie
Anne er en fantastisk indlevende og kompetent stresscoach, som formår at hjælpe til ro og struktur i sindet. Jeg mærkede virkelig hvordan Annes råd giver inspiration til livet. Stress coaching kombineret med yoga er samtidigt et perfekt match, som Anne gør meget ud af – og som kun kan anbefales.
— Christina Mosegaard